Friday, March 5, 2010

I'm sorry.

Hello guys. lama tak dengar cerita kan. dah lama aku tak tulis blog ni. macam macam masalah dalam kepala. serabut. ni pun aku macam tak tau betul ke aku nak tulis ni. takpe dah start tulis pun. sem baru untuk aku baru start. belajar dengan rajin rajin itu impian aku. aku perlukan full boost sem ni. tapi dalam fikir issue belajar, aku pun terfikir pasal issue peribadi. sedih.sendiri.tabah. ni yang aku lalui sekarang. mungkin belum sampai masanya lagi. mungkin aku yang terlalu memilih. mungkin hidup bujang best. aku sendiri tak tahu. ada yang suruh aku stay bujang. ada yang suruh aku cari cepat. haha. aku tak tahu doh. biarkan lah dulu. nanti ada lah tu. tapi still aku kena cari jugak. ahhh! persetankan lah benda ni. baik fikir pasal belajar dulu. belajar pun ntah ke mana. kelam kabut lagi. settle kan pelajaran dulu. so belajar rajin rajin kawan kawan. kalau yang kat oversea tu rajin rajin la beli something untuk aku eh. hahaha. belajar rajin rajin. jadi orang best. jangan sombong. belagak. ni yang belajar kat malaysia pun ada yang belagak. tegur kat fb buat buat tak kenal. haih. tak faham aku. balik dengan pride kawan kawan.

1 comment:

.fara. said...

cool je la bang beel. ko kan hebat.
aku sokong ko dari belakang.